Edwin Claassen

E. Claassen

Edwin Claassen is financieel specialist en onder andere gespecialiseerd in turn-around management.

Als financieel professional heeft hij meer dan 16 jaar ervaring in projectmatig werken bij zowel profit als non-profit organisaties, van klein MKB tot grote multinational, van het bedrijfsleven tot de zorgsector, van branche verenigingen tot overheid.

Edwin is gespecialiseerd in het opstellen van beleid dat er op is gericht een slechtlopend organisatie of onderdeel daarvan te reorganiseren en weer winstgevend te maken daarbij zorgt hij voor een goede communicatie met de opdrachtgever en alle betrokken partijen. Hij kan in kort bestek concrete verbeteringsvoorstellen opstellen. Hij zorgt dat de routineprocessen worden gestandaardiseerd zodat er meer tijd over blijft voor analyse van de complexere problemen.

Edwin weet snel een goed inzicht te krijgen in de structuur van de organisatie en weet waar, bij de verschillende afdelingen, de sterkten en zwakten zitten.

Hij heeft heel veel ervaring in het analyseren en adviseren van te nemen strategisch financiële beslissingen, het ontwikkelen van financiële rapportages met de bij behorende prestatiemetingen (KPI’s) en de beschrijven van “financiële” procedures.

claassen@ebbenpartners.nl

 

Edwin-zwart-wit-media-420x420