Wie zijn wij?

Ebben Partners

Over ons

EBBEN Partners brengt accountants, consultants, juridische en IT-specialisten samen om uw vraagstuk snel, vakkundig en to the point te adresseren. Onze partners hebben elk tenminste 20 jaar relevante werkervaring en zijn immer hands-on actief op de opdrachten. Betrokkenheid is wat ons onderscheidt.

Geschiedenis

EBBEN Partners is op 1 mei 2015 opgericht door een aantal succesvolle dienstverleners op gebied van (forensische) accountancy, consultancy, ICT en integriteitsadvies. Vanuit onze vestigingen in Amersfoort en Brussel voeren wij met multidisciplinaire teams onderzoeks- en adviesopdrachten uit op gebied van governance, risk en compliance, met een specialisatie in fraudeonderzoek en integriteitsadvies.

Tot de cliëntenkring van EBBEN Partners behoren advocatenkantoren, financiële instellingen, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, commerciële vastgoedbedrijven en grote, veelal beursgenoteerde ondernemingen.

Waarom kiezen voor EBBEN?

  • EBBEN is een compacte organisatie van professionals met een ruim netwerk van in te zetten hulpkrachten.
    Op deze manier houden wij de tarieven laag bij een hoge kwaliteit van dienstverlening;
  • De rapporten van EBBEN zijn 'to the point', goed leesbaar, voorzien van een interne kwaliteitscheck en bruikbaar in procedures of communicatie in uw organisatie;
  • Bij EBBEN denken we vanuit de belangen van de klant.

Meer weten? Neem contact met ons op.

 

Ons team