Wie zijn wij?

Ebben Legal

Het cv van EBBEN Partners is een boeiende. Om in het recente verleden te starten. EBBEN Partners is 1 mei 2015 gevormd door een aantal  succesvolle dienstverleners van naam: advies- en onderzoeksbureau IFO (Amersfoort en Brussel), onderzoeks en recherchebureau QED (Soest) en advocatenkantoor JS Legal (Amsterdam), Cosmo Consultancy (Weesp) en de integriteitadviseurs van EMTRUST. Met name de combinatie van forensische accountants met juristen is boeiend.

 

Accountancykennis en ervaring zit in de genen van de IFO-partners. De expertise op het terrein van onderzoek is opgebouwd vanaf 1990 bij KPMG en is allround geworden met tactische en technische kennis en hulpmiddelen voor data-analyse van QED. Door de verbroedering met de advocaten van JS Legal wordt ingehaakt op de trend dat complexe onderzoeken bij voorkeur niet meer door accountantskantoren worden verricht maar door een mix van juristen en onderzoekers van naam. De expertise van de consultantsgroep is verbreed en versterkt door de toetreding van de adviseurs van EMTRUST en Cosmo Consultancy.

lara_smeets

                                

Lara Smeets, L.

mr. L.L.M.M. Smeets

Lara a fait ses études en droit à Maastricht et a ensuite commencée sa carrière à comme avocate à Amsterdam. Après beaucoup d’expériences dans le recouvrement des créances Lara s’est spécialisé dans le droit du travail, droit de famille et droit pénal. Lara est actif dans l’organisation professionnelle Amsterdamse Jonge Balie. Elle écrit des articles dans sa domaine.

Email: smeets@ebbenlegal.nl