Wie zijn wij?

Ebben Legal

Het cv van EBBEN Partners is een boeiende. Om in het recente verleden te starten. EBBEN Partners is 1 mei 2015 gevormd door een aantal  succesvolle dienstverleners van naam: advies- en onderzoeksbureau IFO (Amersfoort en Brussel), onderzoeks- en recherchebureau QED (Soest) en advocatenkantoor JS Legal (Amsterdam), Cosmo Consultancy (Weesp) en de integriteitadviseurs van EMTRUST. Met name de combinatie van forensische accountants met juristen is boeiend.

Accountancykennis en ervaring zit in de genen van de IFO-partners. De expertise op het terrein van onderzoek is opgebouwd vanaf 1990 bij KPMG en is allround geworden met tactische en technische kennis en hulpmiddelen voor data-analyse van QED. Door de verbroedering met de advocaten van JS Legal wordt ingehaakt op de trend dat complexe onderzoeken bij voorkeur niet meer door accountantskantoren worden verricht maar door een mix van juristen en onderzoekers van naam. De expertise van de consultantsgroep is verbreed en versterkt door de toetreding van de adviseurs van EMTRUST en Cosmo Consultancy.

Pieter Jonkers, P.

mr. P.S. Jonkers

Pieter a travaillé sept ans comme avocat spécialisé en faillite et insolvabilité ainsi que droits des sociétés à Amsterdam après ses études à Utrecht et Orléans. Il a ensuite travaillé pendant huit ans dans la gestion des risques et était impliqué dans beaucoup d’O.P.A. et d’autres transactions. Pieter est depuis 2012 à nouveau avocat à plein temps après une courte période comme entrepreneur dans le secteur des crèches d’enfants.

Email: jonkers@ebbenlegal.nl

 

Pieterkl