Wie zijn wij?

Ebben Partners

Het cv van EBBEN Partners is een boeiende. Om in het recente verleden te starten. EBBEN Partners is in 2015 gevormd door een  aantal succesvolle dienstverleners van naam: de advies- en onderzoeksbureaus TRIFORENSIC en IFO, onderzoeks- en recherchebureau QED, advocatenkantoor JS Legal, Cosmo Consultancy, en de integriteitsadviseurs van EMTRUST. Met name de combinatie van fraud auditors met juristen is boeiend.

Tot de cliëntenkring van (de rechtsvoorgangers van) EBBEN Partners behoren ministeries, gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen, beursgenoteerde bedrijven, familieonderneingen, etc. Onze cliënten stellen het over het algemeen niet op prijs als zij met name worden genoemd.

Auditkennis en -ervaring zit in de genen van meerdere van onze partners. De expertise op het terrein van onderzoek is opgebouwd vanaf 1990 bij KPMG en is allround geworden met tactische en technische kennis en hulpmiddelen voor data-analyse van QED. Door de verbroedering met de advocaten van JS Legal wordt ingehaakt op de trend dat complexe onderzoeken bij voorkeur niet meer door auditkantoren worden verricht maar door een mix van juristen en onderzoekers van naam. De expertise van de consultantsgroep is verbreed en versterkt door de toetreding van de adviseurs van EMTRUST en Cosmo Consultancy.